BMW 325 d*Xenon*Pano*Navi*HiFi*Advantage*BMWShadowLine*

СНИМКИ (17)
Мощност 197 к.с.<br />Мощност197 к.с.
Състояние Употребяван<br />СъстояниеУпотребяван
Пробег 247 076 км.<br />Пробег247 076 км.
Година 2008 г.<br />Година2008 г.
Скоростна кутия Ръчна<br />Скоростна кутияРъчна
Категория Седан<br />КатегорияСедан
Гориво Дизел<br />ГоривоДизел
Цвят Сив<br />ЦвятСив
ИнтериорЧерен кожа / плат

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ЛИЗИНГ ДО 48 МЕСЕЦА С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ И БЪРЗО ОДОБРЕНИЕ ! За повече информация ни посетете на WWW. PROMOSALE. BG !
________________________________________
BM W 325d*Xenon*Pano*Navi*HiFi*Advantage*ShadowLine*
__ ______________________________________
Цвят: SPARKLING GRAPHITE сив металик
Интериор: черен кожа / плат
________________________________________

Спец иално оборудване:
Пакет Advantage
Комфортен пакет
Регенерация на спирачната енергия
Мултифункционален волан
BMW алуминиеви джанти
Секретни болтове
Алармена система
Отопляемо предно стъкло
Ел. стъклен покрив
Велурени стелки
Огледала с автоматична бленда
Пакет за пушачи
Ел. регулируеми предни седалки (с функция памет за водача)
Спортни предни седалки
Тонирани стъкла
Лумбална опора
Пакет отделение за вещи
Отопляеми предни седалки
Декоративни елементи - алуминий
Система за измиване на фаровете
Парктроник
Халогенни фарове
Сензор за дъжд и за светлина
Ксенонови фарове
Адаптивни фарове
Автоматична климатична инсталация
Круиз контрол със спирачна функция
Пакет осветление
Асистент за дълги светлини
Навигационна система Professional
Подготовка за мобилен телефон / Bluetooth връзка
HiFi озвучителна система
USB / Audio
M кожен волан
BMW Individual Shadow Line
________________________________________

ТЕЛЕ ФОН ЗА ВРЪЗКА:
+359 883 75 3333
+359 887 24 8888
+359 885 25 3333

 • Сервиз и обслужване

  Ние работим с най -добрите сервизи на територията на цялата страна . Поради обема от работа , предлагаме преференциални цени от които може да се възползват всички наши клиенти. Може да разчитате на консултация от наша страна .Моля свържете се с нас.

 • Регистрация на автомобили

  Ние ще извършим регистрация, пререгистрация, изваждане на транзитни номера и поръчка на специален номер на автомобилът Ви в КАТ .Дилърски номера за тестдрайв.

   

 • Всички видове автомобилни застраховки

  Поради обема от работа ние разполагаме със собствен застрахователен брокер който може да Ви предложи на най- добрите предложения на застрахователния пазар.В нашия брокер работят дългогодишни специалисти в автомобилното застраховане. Предлагаме професионална консултация и коректно обслужване, конкурентни условия и гъвкави тарифи, уведомяваме за дължими вноски по разсрочени застрахователни премии. Ценим Вашето време и затова оказваме пълно съдействие при завеждане на щети и последващи ремонти в едни от най–добрите сервизи.

 • Замяна на автомобили

  Обратно изкупуване

  Предлагаме изкупуване на старият Ви автомобил или замяна за нов.В следствие на дългогодишния ни опит , ние ще Ви предложим реална оценка за изкупуване на вашия автомобил.За повече информация може да се свържете с нашите търговци

  Продажба на консигнация

  Имаме възможност да приемем автомобилът Ви за продажба на консигнация при нас , като при постъпването му получавате безплатна консултация от нашия екип  за актуалната цена, на която може да се предлага , съобразена с пазара и състоянието. Вие можете да се доверите на нашите професионални грижи за автомобила, а чрез нашите търговски умения – да я продадете.Без допълнителни разходи за паркинг и охрана.

 • Доставка и поръчка

  Нови автомобили

  Промосейл ви предлага най -добрите цени за фабрично нови  автомобили по Ваш избор с избрано от Вас оборудване. Вследствие на дългогодишното ни партньорство с водещите производители на автомобили Mercedes Benz , Audi , BMW , Porsche, Land Rover , Volvo , Ferrari , Lamborghini както и всички останали можем да Ви предложим най-добрата цена за вашият мечтан автомобил.В следствие на броя автомобили поръчвани от нас може да гарантираме най-добра цена и доставка в най- кратки срокове.

  Употребявани автомобили

  На базата на всички сключени  договори с водещите производители ние гарантираме за техническото състояние и произхода  за всеки един автомобил. Можем да предложим най-добри цени заради достъпа ни за употребявани автомобили директно от заводите и представителствата на всички автомобилни марки.

  Промосейл се наложила като надежден партньор с дългогодишен опит в търговията с употребявани автомобили с гарантиран произход и качество на атрактивни цени от Германия.

  Всички автомобили, предлагани от „Промосейл“ ЕООД  са с проверено техническо състояние в доверен сервиз!

 • Оперативен лизинг и наем

  Оперативният лизинг дава възможност на фирмите точно да прогнозират разходите си и е подходящ за тези от тях, които се нуждаят от непрекъснато обновяване и осъвременяване на автомобилния парк, без да придобиват собствеността върху ППС. Тъй като този тип лизинг е балансово неутрален (в балансите на фирмата се отразява като наем), сключването на договор за оперативен лизинг и договор за наем по никакъв начин не засяга балансовото число на юридическото лице. Месечните вноски се признават за разход на фирмата в пълния им размер.

 • Финансов лизинг

  Промосейл  осигурява собствено финансиране за своите клиенти чрез гъвкави лизингови схеми за покупката на нови и употребявани леки автомобили.

  Ние предлагаме Финансов лизинг, Оперативен лизинг, Обратен лизинг , Разсрочено плащане и Наем на автомобили.

  Изключително гъвкави условия, съобразени с Вашите нужди и възможности. Ние работим също с всички водещи лизингови компании и можем да Ви предложим най - изгодно финансиране на автомобила. Доверявайки се на нас може да разчитате на сигурност и бързина за осъществяване на сделката. За повече информация може да се свържете с нашия екип.

   

Обява N: 280

В наличностБезплатна доставка до 24ч!
 бр
| Направи запитване

Подобни автомобили