BMW 320d*Xenon*ModernLine*CruiseControl*PDC*Handsfree*

СНИМКИ (17)
Мощност 184 к.с.<br />Мощност184 к.с.
Състояние Употребяван<br />СъстояниеУпотребяван
Пробег 139 686 км.<br />Пробег139 686 км.
Година 2012 г.<br />Година2012 г.
Скоростна кутия Автоматична<br />Скоростна кутияАвтоматична
Категория Комби<br />КатегорияКомби
Гориво Дизел<br />ГоривоДизел
Цвят Сив<br />ЦвятСив
Интериоркожа/плат Breeze/anthrazit

РЕФ. НОМЕР 65910
ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ЛИЗИНГ ДО 48 МЕСЕЦА С
ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ И БЪРЗО ОДОБРЕНИЕ ! 
_____ ___________________________________
BMW
320d *Xenon *ModernLine*CruiseControl*PDC*Handsfree*
______ ___ ______ _________________________
Цв ят: Mineralgrau сив металик
Интериор: кожа/плат Breeze/an thrazit
________________________________ _ _______
Специално оборудване:
Автоматична трансмисия
Мултифункционален спортен кожен волан
Алармена система
Тонирани стъкла
Вътрешен и външен пакет огледала
Вътрешно огледало с автоматична бленда
Пакет за пушачи
Ски сак
Отопляеми предни седалки
Асистент за дълги светлини
Система за измиване на фаровете
Парктроник
Халогенни фарове
Сензор за дъжд
Ксенонови фарове
Автоматична климатична инсталация
Круиз контрол със спирачна функция
Пакет осветление
12V контакт
Handsfree система с USB интерфейс
Modern Line
__________ ____________________________ __
ТЕЛЕФ ОН ЗА ВРЪЗКА:
359 883 75 3333
359 887 24 8888
359 885 25 3333

  • Сервиз и обслужване

    Ние работим с най -добрите сервизи на територията на цялата страна . Поради обема от работа , предлагаме преференциални цени от които може да се възползват всички наши клиенти. Може да разчитате на консултация от наша страна .Моля свържете се с нас.

  • Регистрация на автомобили

    Ние ще извършим регистрация, пререгистрация, изваждане на транзитни номера и поръчка на специален номер на автомобилът Ви в КАТ .Дилърски номера за тестдрайв.

     

  • Всички видове автомобилни застраховки

    Поради обема от работа ние разполагаме със собствен застрахователен брокер който може да Ви предложи на най- добрите предложения на застрахователния пазар.В нашия брокер работят дългогодишни специалисти в автомобилното застраховане. Предлагаме професионална консултация и коректно обслужване, конкурентни условия и гъвкави тарифи, уведомяваме за дължими вноски по разсрочени застрахователни премии. Ценим Вашето време и затова оказваме пълно съдействие при завеждане на щети и последващи ремонти в едни от най–добрите сервизи.

  • Замяна на автомобили

    Обратно изкупуване

    Предлагаме изкупуване на старият Ви автомобил или замяна за нов.В следствие на дългогодишния ни опит , ние ще Ви предложим реална оценка за изкупуване на вашия автомобил.За повече информация може да се свържете с нашите търговци

    Продажба на консигнация

    Имаме възможност да приемем автомобилът Ви за продажба на консигнация при нас , като при постъпването му получавате безплатна консултация от нашия екип  за актуалната цена, на която може да се предлага , съобразена с пазара и състоянието. Вие можете да се доверите на нашите професионални грижи за автомобила, а чрез нашите търговски умения – да я продадете.Без допълнителни разходи за паркинг и охрана.

  • Доставка и поръчка

    Нови автомобили

    Промосейл ви предлага най -добрите цени за фабрично нови  автомобили по Ваш избор с избрано от Вас оборудване. Вследствие на дългогодишното ни партньорство с водещите производители на автомобили Mercedes Benz , Audi , BMW , Porsche, Land Rover , Volvo , Ferrari , Lamborghini както и всички останали можем да Ви предложим най-добрата цена за вашият мечтан автомобил.В следствие на броя автомобили поръчвани от нас може да гарантираме най-добра цена и доставка в най- кратки срокове.

    Употребявани автомобили

    На базата на всички сключени  договори с водещите производители ние гарантираме за техническото състояние и произхода  за всеки един автомобил. Можем да предложим най-добри цени заради достъпа ни за употребявани автомобили директно от заводите и представителствата на всички автомобилни марки.

    Промосейл се наложила като надежден партньор с дългогодишен опит в търговията с употребявани автомобили с гарантиран произход и качество на атрактивни цени от Германия.

    Всички автомобили, предлагани от „Промосейл“ ЕООД  са с проверено техническо състояние в доверен сервиз!

  • Оперативен лизинг и наем

    Оперативният лизинг дава възможност на фирмите точно да прогнозират разходите си и е подходящ за тези от тях, които се нуждаят от непрекъснато обновяване и осъвременяване на автомобилния парк, без да придобиват собствеността върху ППС. Тъй като този тип лизинг е балансово неутрален (в балансите на фирмата се отразява като наем), сключването на договор за оперативен лизинг и договор за наем по никакъв начин не засяга балансовото число на юридическото лице. Месечните вноски се признават за разход на фирмата в пълния им размер.

  • Финансов лизинг

    Промосейл  осигурява собствено финансиране за своите клиенти чрез гъвкави лизингови схеми за покупката на нови и употребявани леки автомобили.

    Ние предлагаме Финансов лизинг, Оперативен лизинг, Обратен лизинг , Разсрочено плащане и Наем на автомобили.

    Изключително гъвкави условия, съобразени с Вашите нужди и възможности. Ние работим също с всички водещи лизингови компании и можем да Ви предложим най - изгодно финансиране на автомобила. Доверявайки се на нас може да разчитате на сигурност и бързина за осъществяване на сделката. За повече информация може да се свържете с нашия екип.

     

Обява N: 399

В наличностБезплатна доставка до 24ч!
 бр
| Направи запитване

Подобни автомобили